Απειλές – Επιθέσεις…

Επειδή έχουμε λάβει ΠΟΛΛΑ απειλητικά μηνύματα για “κατεβάσουμε” αυτή την σελίδα, έχουμε να πούμε τα εξής: ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ. Η ιστοσελίδα της ΟΟΔΕ και οι συνεργαζομενες με αυτήν Χριστιανικές ιστοσελίδες έχουν περάσει πολλά χρόνια προσπαθώντας να προστατέψουμε το αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα των Χριστιανών να ασκούν κριτική και να δίνουν απαντήσεις σε προπαγάνδα. Η περιφρούρηση αυτών των δικαιώματων ήταν και η βασική λογική πίσω απο την λειτουργία τέτοιων προσπαθειών.  Τα τελευταία χρόνια πολλοί έχουν προσπαθήσει να : μας φιμώσουν, να μας φοβήσουν , να μας υβρίσουν και να μας σπιλώσουν. Τίποτε απο αυτά δεν έγινε δυνατο.  Παρακάτω δίνουμε δεσμούς προς τέτοιες προσπάθειες, μπας και κάποιοι θυμηθούν το τι έχουν κάνει:

1) Αντιδημοκρατική προσπάθεια φίμωσης και διάλυσης της ιστοσελίδας του “Ανώνυμου Απολογητή” απο συγκεκριμένα “φιντάνια” του παγανιστικού κόσμου

  http://www.apologitis.com/gr/ancient/ysee/ysee_fasismos.htm

2) Κάψιμο Εκκλησίας απο παγανιστές που υποκρίνονται τους Αθεους:

http://www.expaganus.com/yal-anarch.htm

http://unhollyalliance.blogspot.com

 

3) Προσπάθεια κατεβάσματος της σελίδας της ΟΟΔΕ μέσω hacking:

http://oodegr.com/oode/epitheseis/oode1.htm

 

4)  Εισβολή στην ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ λίστα συζητήσεων που είχαμε, κρυφή παρκολούθηση των δραστηριοτήτων της. Κατόπιν αναρτήσαν σε διάφορα site, παραλαγμένα και πλαστογραφημένα τα μηνύματα της με σκοπό την προπαγάνδα.  Βεβαίως ούτε που θέλησαν να ειδοποιήσουν τον κόσμο πως οι ίδιοι επιτέθηκαν και ανάγκασαν στην δημιουργία τέτοιας λίστας συντονισμού. Αρκέστηκαν στην πλαστογραφία ενός αριθμού μηνυμάτων τα οποία μαζί με τα κανονικά τα χρησιμοποιούν για να λασπολογήσουν και να υβρίσουν. Δεν θα λάβουμε κανένα μέτρο , γιατί και μόνο με την ύπαρξη αυτων των ψευδ0-συζητήσεων αποδεικνύουν πως προσπάθησαν και μπήκαν σε μία ΚΛΕΙΣΤΗ και ΙΔΙΩΤΙΚΗ ιστοσελίδα με τρόπο παράνομο και σκόρπισαν τα προσωπικά στοιχεία διαφόρων στο διαδίκτυο χωρίς την άδεια τους, παραχαράσσοντας συνομιλίες! Αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβει κάποιος με τι ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ έχει να κάνει. Δείτε την χυδαία επίθεση τους, εδώ: http://ethnikoi.org/metallinosboys.htm

Το αστείο του θέματος είναι πως οι ταχα “επιθέσεις μας” (τα μαγειρεμένα μηνύματα) αναδημοσιεύονται κατα καιρούς απο …Αθεους…(;)…οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν πως οι συζητήσεις στόχο είχαν τον Αθεϊσμό , ενώ όποιος κάνει ένα απλό διάβασμα στις (παραχαραγμένες) συνομιλίες θα δει και μόνος του πως αναφέρονται σε 12θεϊστες. Γιατί λοιπόν να το κάνουν αυτό; Μήπως επειδή βρίσκονται σε συννενόηση η απλά είναι και οι ίδιοι παγανιστές που δεν θέλουν να το παραδεχθουν;  Αγνωστο, ακόμα.

Και ο κατάλογος βέβαια, είναι μακρύς! Περισσότερα σε μελλοντική ανανέωση…. Τα γράψαμε αυτά για να συνειδητοποιήσουν κάποιοι πως έχουμε αρκετές “απειλές” στην καμπούρα μας και δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω με γελοίες πρακτικές του νεοφασισμού τους.

7 Σχόλια

  1. Καλή φώτιση να έχετε και καλό κουράγιο!
    Σας παρακολουθούμε…με τη καλή την έννοια! :-)

  2. Συνεχίστε να λέτε παντα την αλήθεια. Με τα άρθρα σας έφυγα απο τους πεντηκοστιανούς και γύρισα πάλι στη ορθοδοξία μας. Τα στοιχεία σας είναι φοβερά. Ο θεός μαζί.

  3. Μπράβο πολύ καλή δουλεια!Καλή συνέχεια στο δυσκολο εργο σας!

  4. ειστε τελειοι!οτι μαθαινετε απο νεοπαγανισμο που ειναι ανθελληνισμος να το μαθανουμε παρακαλω.αν βρειτε και κανενα πρωην παγανιστη θα ειναι χρυσαφι για μας

  5. Συνεχίστε να λέτε την αλήθεια. Είστε ‘η άλλη άποψη του διαδιχτύου’ που ενοχλεί πολλούς. Ο Θεός να σας δίνει φώτιση και δύναμη.

  6. Καλά κάνετε, μην φοβάστε τα παγανιστικά μπλόγκς και τους χακερισμούς τους, είναι δειλοί και μόνο μεσα απο την ανωνυμία του internet τολμάνε να βρίζουν και να συκοφαντούν. Είναι περισσότεροι απο αυτό που φαίνεται και κρύβονται πίσω απο άλλα ονόματα αλλά όποιος ξέρει λίγα πράγματα τους αναγνωρίζει αμέσως.
    Εγώ με τον σύζυγό μου στον οικιακό μας υπολογιστή είχαμε στο παρελθόν συχνές επιθέσεις απο τέτοιους.

  7. O θεος να σας ευλογεί ! Χαρα στο κουραγιο σας. Με στηριξατε σε πολυ δυσκολες στιγμες της ζωης μου . Συνεχιστε ακαθεκτοι με ταπεινοφροσυνη, αγάπη και πύρινο λόγο και θα σωθούν πολλες ψυχές.

Σχολιάστε